Videdalens kennel

Videdalens kennel finns i Skåne och föder upp Cavalier King Charles Spaniel i alla fyra färger. Uppfödning handlar om mer än bara det praktiska, och Videdalens kennel förstår vikten av omtanke, kärlek, och trivsel, för att både du och din nya valp ska känna er så välkomna och avslappnade som möjligt. Med flera års erfarenhet kan Videdalens lova en trygg affär. Alla valpar är minst åtta veckor gamla när de flyttar till sina nya hem, vaccinerade och veterinärbesiktigade enligt alla regler. Så om du går i valptankar, vänta inte längre, utan kom till Hörby och välj ut din nya familjemedlem redan idag!

Cavalier King Charles spaniel är en mindre ras av spanieltyp. Dess fina päls finns i fyra olika fäger: black & tan (svart med rödbruna tecken), ruby (varm kastanjeröd), blenheim (kastanjefärgade tecken på vit botten), och tricolor (svart och vitt jämnt fördelat, med rödbruna tecken). Rasen är inte bara en utmärkt familjehund, med pigg, orädd personlighet och härligt temperament, utan den passar också alldeles utmärkt för agility och lydnad. Den är en stor hund i ett litet format, och känner sig hemma i de flesta miljöer – så länge den får ordentligt med motion, träning, och uppmärksamhet. Videdalens kennel förstår precis vad denna ras innebär, och finns här för den som har intresse.

Hitta en ny vän hos Videdalens kennel

Videdalens kennel har Cavalier King Charles spaniel i alla fyra färger, och om inte denna fantastiska, mångsidiga ras redan charmat dig, så kommer den säkert att göra det när du träffar de hundar som finns hos den här uppfödaren. Vare sig du söker en sällskapshund, en träningspartner, eller en kompis att köra agility och lydnad med, så har du kommit helt rätt. Som stolt uppfödare av denna ras strävar Videdalens efter att sprida kunskap och uppskattning för den. Genom att föda upp så friska, härliga hundar som möjligt vill Videdalens att du ska kunna hitta någon som passar just dig. Kom och hitta din nya vän på Videdalens.

Videdalens kennel har Cavalier King Charles spaniel i alla fyra färger